Ayetullah Şirazi: Halkın katılımı, ABD’ye kesin cevaptı

  • 11 Şubat 2019
  • 1.670 kez görüntülendi.
Ayetullah Şirazi: Halkın katılımı, ABD’ye kesin cevaptı

İran’ın önde gelen büyük alimlerinden Ayetullah Nasır Mekarim Şirazi, İran milletinin 22 Behmen zafer yıldönümü yürüyüşüne katılması, ABD’nın komplolarına verilen en kesin cevap olduğunu vurguladı.

İran’ın Kum kentinde düzenlenen 22 Behmen zafer yıldönümü yürüyüşüne katılan İranlı büyük alim Ayetullah Mekarim Şirazi yürüyüşün kulisinde gazetecilere yaptığı açıklamada, İran milleti bu yürüyüşlere katılarak Amerika’nın komplolarına karşı dimdik ayakta durduklarını ve düşmanların komploları hiç bir yere varamayacağını ispat ettiklerini belirtti.

İranlı diğer büyük alim Ayetullah Hüseyin Nuri Hemedani de Kum kentinde düzenlenen yürüyüşün sırasında yaptığı açıklamada, İran milleti bu yürüyüşe katılarak dünyanın büyük şeytanları karşısında dimdik durduklarını ve sonuna kadar inkılabın ülkülerini savunacaklarını ortaya koyduklarını vurguladı.

Ayetullah Nuri Hemedani, küresel istikbarla mücadelede İran milleti yalnız olmadığını, bugün dünyanın tüm hür milletleri bu mücadelede İran milletinin yanında yer aldıklarını kaydetti.

22 Behmen zafer yıldönümü yürüyüşü bu sabah Tahran’la birlikte İran’da bin kent ve on bin köyde düzenlendi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.