Azerbaycan Savunma Bakanı İsrailli üst düzey komutanlarıyla görüştü

  • 14 Eylül 2017
  • 1.362 kez görüntülendi.
Azerbaycan Savunma Bakanı İsrailli üst düzey komutanlarıyla görüştü

Azerbaycan savunma bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, İşgal galtındaki Filistin topraklarında siyonist İsrail rejimi silahlı kuvvetler komutanlık karagahı komutanları ile bir araya gelerek görüştü.

Azerbaycan Cumhuriyeti savunma bakanlığı internet sitesinde dün verilen habere göre Zakir Hasanov geçtiğimiz Pazartesi günü işgal altındaki Filistin topraklarına yaptığı resmi geçi kapsamında bu rejim ordusu komutanlık merkezi yetkilileri ile bir araya gelerek görüşmede bulundu.

Azerbaycan’ın Savunma Bakanı Korgeneral Zakir Hasanov’un İsrail rejiminin savaş Bakanı Avigdor Lieberman’ın daveti üzerine Tel Aviv’e gittiği açıklanmıştır.

Enter.News Azerbaycan Bürosundan yapılan açıklamaya  göre:  Resmi ziyaret çerçevesinde Z. Hasanov’un İsrail Savaş Bakanı ile görüşmesi, İşgal rejimi Silahlı Kuvvetler’in Yönetim ve Komutanlık Merkezi’ni, savunma sanayi alanında faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etmesi ve diğer etkinliklere katılımı öngörülüyordu.

Son yıllarda Azerbaycan halkı içerisinde, Azerbaycan Cumhuriyetinin bir müslüman ülke olarak Filistin’in işgalcisi siyonist İsrail rejimi ile ilişki içinde olmasına yönelik geniş muhalefet hareketi baş göstermiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.