BAE işgalcilerle ilk resmi ticari anlaşmasını duyurdu

  • 17 Ağustos 2020
  • 646 kez görüntülendi.
BAE işgalcilerle ilk resmi ticari anlaşmasını duyurdu

Birleşik Arap Emirlikleri’nde faaliyet yürüten bir şirket ile siyonist işgalcilere ait bir şirket, yeni tip koronavirüs konusunda araştırmaların geliştirilmesi alanında “stratejik ticari anlaşma” olarak nitelendirilen bir anlaşma imzaladı.

BAE Haber Ajansı’nın dün (15 Ağustos Cumartesi) yayınladığı habere göre BAE’ye ait Apex Ulusal Yatırım Şirketi siyonistlere ait TERA Group ile bir stratejik ticari işbirliği anlaşması imzaladı.

Ajans Apex Ulusal Yatırım Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Halife Yusuf Hori’nin şöyle dediğini haber verdi: “Anlaşma, BAE ile İsrail arasında iş alanlarında etkin ticaret, ekonomi ve ortaklık faaliyetlerinin başlatılması için bir siftah niteliği taşımaktadır. Bu anlaşmada, koronavirüs konusunda araştırmaların ve çalışmaların geliştirilmesi suretiyle insanlığın hizmetine ve yararına bir faaliyet söz konusudur.”

Anlaşma BAE’nin başkenti Abu Dabi’de düzenlenen basın toplantısı esnasında imzalandı.

BAE’nin İsrail işgal rejimiyle ilişkileri normalleştirme konusunda bir anlaşma yapmayı kabul ettiği geçtiğimiz perşembe günü kamuoyuna duyurulmuştu. Uzun süreden beri işgal rejimiyle perde arkasından ilişkilerini sürdüren BAE böylece artık ilişkilerini normalleştirme ve işgal rejimini resmen de tanıma kararı almış oldu. BAE’nin bu kararı Filistin’deki bütün direniş hareketleri tarafından tepkiyle karşılandı ve bunun Filistin halkına ve davasına karşı büyük bir ihanet olduğu dile getirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.