Bahreyn Elvefa: Halife rejimi Siyonistlerin uşağıdır

  • 12 Mayıs 2018
  • 1.176 kez görüntülendi.
Bahreyn Elvefa: Halife rejimi Siyonistlerin uşağıdır

Bahreyn İslami Elvefa hareketi, Halife rejiminin kırmızı çizgileri aşarak Suriye’ye saldıran Siyonist İsral rejimini destekleyen açıklamasının, Maname rejiminin siyonistlerin uşağı olduğunu gösterdiğini duyurdu.

El-Alem’in bildirdiğine göre Bahreyn el-vefa hareketi Cuma günü yayınladığı bir bildiride Bahreyn rejiminin Siyonist düşmana olan bağlılığı, bu rejimin kendi halkıyla olan sorunlarının nereden kaynaklandığını gösterdiğini kaydederek, Halife rejiminin açık bir şekilde Siyonist mütecavizlerin saldırılarına destek vermesi, Bahreyn halkının Maname rejimine karşı başlattığı inkılabın haklılığını gösterdiğini bildirdi.

Bildiride ayrıca şu ifadelere yer verildi: Halife rejimi Siyonist rejimle ilişkilerini normalleştirip, Filistin meselesini ikinci plana itmesi ardından şimdi de kendi ülkesi, halkı ve kültürüyle bağdaşmayan batıl düşüncelerini gözler önüne sermektedir.

Bilindiği gibi Bahreyn dışişleri bakanı Halit Bin Ahmet Al-i Halife twitter hesabında yayınladığı mesajında Siyonist işgalci rejimin Suriye’ye düzenlediği füze saldırısına destek verdiklerini duyurmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.