Bahreyn Halkı Yıkılan Camilerde Namaz Kıldılar.

  • 15 Mart 2015
  • 878 kez görüntülendi.
Bahreyn Halkı Yıkılan Camilerde Namaz Kıldılar.

Bahreyn halkı, dikta rejim tarafından yıkılan camilerde namaz kıldılar.

Bahreyn İslami el’Vefak  cemiyetinin haber sitesine göre, Bahreynliler dün, daha önce dikta rejim tarafından yıkılan  bazı camilerde cemaat namazı kılarlarken,  Bahreyn rejiminin  yıkılan camilerin onarımına izin vermemesi ve  camileri tahrip etmesini kınadılar.

Bahreyn halkı, namaz ardından  yaptıkları açıklamada  sözkonusu camilerin bir an önce  yeniden onarım ve yapımını isterlerken dikta rejimin  çeşitli bahanelerle camileri yıkmasının ise kabul edilemez zalimce bir girişim olduğunu bildirdiler.

Bu arada Bahreyn’de dikta rejimin muhaliflerinin lideri Şeyh Selman’ın doğum yerinde düzenlenen gösteride ise  Şeyh Ali Selman’ın cezaevindeki tutukluluğuna bir an önce son verilmesi ve serbest bırakılması istendi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.