Bahreyn Halkının Şeyh Selman’a destek gösterileri sürüyor.

  • 28 Mart 2015
  • 785 kez görüntülendi.
Bahreyn Halkının Şeyh Selman’a destek gösterileri sürüyor.

Bahreyn halkı inkılapçı halk gösterilerinin devamında ülkenin çeşitli bölgelerinde kapsamlı protesto gösterileri düzenleyerek Bahreyn El Vifak Cemiyeti Genel Sekreteri Şeyh Ali Salman’ın serbest bırakılmasını istediler.
El Âlem haber kanalının verdiği haberde, Bahreyn halkı Cuma günü Şeyh Ali Salman’a her türlü desteği vereceklerini belirterek ülkenin değişik bölgelerinde kapsamlı gösteriler düzenleyerek başta Şeyh Ali Salman olmak üzere tüm siyasi tutukluların bir an evvel serbest bırakılmasını istediler.
Başkent Maname’de gösterilere katılan halk, ellerinde Şeyh Salman’ın fotoğraflarını ve Bahreyn’in bayrağını taşıyarak, yasal haklarının gerçekleşmesini istediler.
Öte yandan bazı siyasi aktivistlerin yakınları da eylem yaparak, yakınları ve çocuklarıyla görüşme talebinde bulundular.
Bu arada Bahreyn güvenlik güçlerinin göstericileri sindirmek için onlardan bazılarını tutuklayarak polis merkezine götürdükleri ve bir daha gösterilere katılmamaları yönünde taahhüt aldıktan sonra serbest bıraktıkları kaydedildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.