Bahreyn inkılapçıları Amerika kararını kınadı

  • 12 Nisan 2019
  • 1.245 kez görüntülendi.
Bahreyn inkılapçıları Amerika kararını kınadı

Bahreyn 14 Şubat gençlik koalisyonu söz konusu bildiride Amerika’nın dünyada terörizmin baş destekçisi olduğu vurgulanırken, Trump’ın bu hareketle tüm dünyada desteklediği terörist grupları korumaya ve himaye etmeye çalıştığı bildirildi.
Bu arada Irak istihbarat kurumu başkanı tümgeneral Saad A’lak, İran İslam cumhuriyeti askeri ataşesi general Mustafa Moradiyan ile dünkü görüşmede İslam inkılabı muhafızlar ordusunun Irak ve Suriye’de IŞİD gibi terör grupları ile mücadelesini takdir etti.
Tümgeneral A’lak söz konusu görüşmede Irak ordusu tarafından İslam inkılabı muhafızlar ordusunun Irak ve Suriye’de terörist gruplarla mücadelesini takdir göstergesi olarak bir adet silahı general Moradiyan’a hediye etti.
Diğer yandan Yemen Ensarullah hareketi de Salı gecesi Amerika başkanının  bu bağlamdaki kararını kınarken, Trump’ın almış olduğu kararın hasmane ve Siyonist rejime hizmet bağlamında olduğunu belirtti.
Irak İslami yüksek meclisi başkanı şeyh Humam Hamudi de Salı akşamı Trump’ın devrim muhafızları ordusuna karşı aldığı düşmanca kararını kınarken, devrim muhafızlarının terörizm ile mücadelede Iraklı savaşçılara en iyi danışman ve IŞİD’ı yenmekte en kuvvetli güç olduğunu belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.