Bahreyn kralından Siyonistlere yeni bir hizmet

  • 14 Aralık 2015
  • 840 kez görüntülendi.
Bahreyn kralından Siyonistlere yeni bir hizmet
Bahreyn halkının haklarının ihlal edilmesinin devamında bu ülke kralı, Bahreyn’de yahudi azınlıktan bazı isimleri ülkede önemli ve kritik mevkiilere getirtti.

“Nahreyn net Irak” internet sitesinin bildirdiğine göre Bahreyn kralı Şeyh Hamed bir İsa Alı Halife, ülke genelinde sayıları sadece 55 kişi olan azınlık Yahudileri ülkede önemli ve kritik makamlara atadı ve geçen hafta da onlar için kutlama törenleri düzenletti.

Bahreyn kralı Şeyh Hamed bir İsa Alı Halife siyonistlerin bu ülkedeki etkinlik ve nüfuzlarının göstergesi olarak, krallık sarayında bu ülke Yahudilerinin onuruna özel bir kutla töreni düzenlenmesi yönünde direktifte bulundu.

Bu törene İsrailli yetkililerden de bir grubun katıldığı bu törene Bahreyn başbakanının yanı sıra krallık ailesi ve ülke yetkililerinin de katıldığı bildirilmekte.

Siyonist İsrail rejiminin Avrupa’daki en katı savunucularından Haham Moşe Lefin de bu törene katılmış ve bundan böyle Bahreyn kralı ve yönetimini destekleyeceklerine dair açıklamada bulunmuştur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.