Bahreyn rejimi 38 camiyi yerle bir etti

  • 26 Nisan 2015
  • 913 kez görüntülendi.
Bahreyn rejimi 38 camiyi yerle bir etti

Bahreynli müslümanlar akşam namazını rejim tarafından yıkılan cami arazisinde kıldılar.

Bahreynliler ‘‘Mihrap İnkılâbı’’ adı altında sürdürdükleri siyasi faaliyetleri çerçevesinde, rejim tarafından yıkılan camileri protesto etmek için akşam ve yatsı namazlarını yıkık cami arazisinde kıldılar.

‘‘Menamepost’’ haber sitesi; Bahreynli Müslümanların kılınan namazın ardından şimdiye kadar rejim tarafından yıkılan 38 caminin yeniden inşasını ve yıkanların cezalandırılmasını istediklerini duyurdu.

‘‘Şeyh Hüseyin El Haddad’’ yaptığı konuşmada; Bahreyn rejiminin dış mihraklar tarafından yönlendirildiğini, Bahreyn rejiminin Suudi rejiminin uşağı, Suud rejiminin de Siyonist rejimin uşağı olduğunu belirtti.

Bahreyn rejimini destekleyen dış güçlerin güttüğü hedef belli ve bu hedef doğrultusunda Bahreyn rejimine ayaklanmaları bastırmak için tutuklama, hapis, sürgün, vatandaşlıktan çıkarılma ve öldürme gibi her türlü izini vermiş durumda.

‘‘Şeyh Hüseyin El Haddad’’ konuşmasının devamında şunları söyledi: Bahreyn rejimine ‘‘Şeyh Ali Salman’’ın ve zindanlarda haksız yere yatanların suçsuz olduğunu ispatlamaya çalışmak neticesi olmayan bir faaliyettir, çünkü Bahreyn yargı organları tamamen rejime bağlı ve rejimin kanun ve kuralları çerçevesinde hareket eden bir kuruma dönüşmüştür.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.