Bahreyn rejimi inkılapçılar için ölüm odaları hazırladı

  • 12 Ocak 2018
  • 937 kez görüntülendi.
Bahreyn rejimi inkılapçılar için ölüm odaları hazırladı

Bahreyn Milli Vifak Cemiyeti üyesi, Suudi Arabistan ve BAE’nin, Bahreyn inkılapçılarına yönelik baskı ve şiddet girişimlerinde rolleri olduğunu ve Bahreyn rejiminin inkılapçılar için ölüm odaları hazırladığını belirtti.

Bahreyn Milli Vifak Cemiyeti üyesi Muhammed Hoceste Mehr haber ajansına Bahreynli tutuklulara işkence konusunda yaptığı açıklamada, bu konunun son aylarda açık bir şekilde görüldüğü, ölüm odalarındaki kişilerin bugün askeri mahkemelerde yargılanan kişilerden oluştuğunu belirtti.

Muhammed Hoceste açıklamasında ayrıca, S. Arabistan’ın Bahreyn inkılabını tahrib girişimde rolü olduğuna vurgu yaparak, Bahreyn rejiminin Arabistan ve BAE’ne danışmadan en küçük girişimde dahi bulunmadığı ve halkına yönelik işlediği tüm cinayetlerinde Ebu Dabi ve Riyad’ın yeşil ışık yaktığını belirtti.

Bahreyn Milli Vefak üyesi ayrıca, rejim tarafından bazı inkılapçılara yönelik ölüm cezalarına da değinerek, Bahreyn rejiminin son 7 yıl içinde aldığı idam kararlarının halk arasında vahşet ve korku yaratmaktan kaynaklandığını ve bu rejimin acizliğini ortaya koyduğunu belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.