Bahreyn Ulusal İslam Birliği Genel Sekreteri: Bahreyn Halkı Siyonist Rejim ile Normalleşmede Kaldıraç Olmayacaktır

  • 14 Eylül 2020
  • 683 kez görüntülendi.
Bahreyn Ulusal İslam Birliği Genel Sekreteri: Bahreyn Halkı Siyonist Rejim ile Normalleşmede Kaldıraç Olmayacaktır
Bahreyn Ulusal İslam Birliği Genel Sekreteri, Al-i Halife rejiminin tekeline atıfta bulunarak, Bahreyn halkının İsrail rejimi ile ilişkileri normalleştirme suçunun işlenmesinde asla bir kaldıraç olmayacağını vurguladı.
Bahreyn Ulusal İslam Birliği Genel Sekreteri Şeyh el-Diyahi şu ifadelerde bulundu: ‘Diktatör rejimler, ülkeleri, milletleri ve İslam Ümmeti için bir tehlikedir.
Bahreyn halkı ilişkileri normalleştirme suçunu ve projesini işlemek için asla bir kaldıraç olmayacaktır.
Bahreyn rejimi ile Siyonist rejim arasında utanç verici bir anlaşma imzalandı ve asıl meselemizi (Filistin meselesi) görmezden gelme konusundaki bu alışılmadık davranış tuhaf, beklenmedik veya öngörülemez değildi. Ancak onlar geçmişlerinin başına gelen tarihi geleneklerden habersizler ve onlar tarihin çöp tenekesine atılacaklar.
Diktatör rejimlerin Siyonist rejimle ilişkilerini normalleştirmeye yönelik aceleci hareketleri tarihi bir suçtur ve bu rejimlere ana aktörleri tarafından verilen rol ve görevin bir kısmını ortaya koymaktadır.
Normalleşme, bu rejimler Arap ve İslam ülkelerinin ve onların milletlerinin çıkarlarına karşı yıkıcı niyetler taşıdıkları için bu rejimlerin hükümetleri, milletleri ve İslam Ümmeti için bir tehlike oluşturduğunu vurgulamaktadır.
Son 10 yılda yaşanan olayları ve gelişmeleri takip eden herkes, siyasi, ekonomik, güvenlik, askeri, sosyal, ahlaki ve insani düzeylerdeki cüretkârlıkları ve atılan adımları görebilir ve bütün bunların amacı, ülkelerdeki ve ümmet arasındaki güç faktörlerini yıpratmaktır.
acı, ülkelerdeki ve ümmet arasındaki güç faktörlerini yıpratmaktır.
Yaşananlar, bu projenin kendilerine, çıkarlarına, şimdiki zamanlarına ve geleceklerine karşı olduğu konusunda Arap ve İslami bir uyanışı gerektirmektedir ve bu milletlerin zihinleriyle oynamak ve onları hayali savaşlara götürmek, kötü ve şeytani hedefleri gerçekleştirmek için yeterlidir; Aynı şimdi Siyonist rejimle ilişkilerin normalleşmesi konusunda şahit olduğumuz gibi. Bu rejimin kaldırılmasına öncelik verilmiştir.
Aziz Filistin halkına Bahreyn evlatlarının normalleşme suçunu ve projesini gerçekleştirmede bir kaldıraç olmayacağını, bu rejimin normalleşmeyi teşvik etmek için tek başına hareket edeceğini ve bu rejimin acımasız baskısı olmasaydı tüm Bahreyn meydanlarının Filistin bayraklarıyla dolup taştığını göreceğinizi söylüyoruz.’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.