Bahreyn’de Şeyh Kasım’ın duruşması ertelendi

  • 24 Ekim 2016
  • 1.258 kez görüntülendi.
Bahreyn’de Şeyh Kasım’ın duruşması ertelendi

Al-i Halife rejimi, ülkenin önde gelen dinadamı Şeyh İsa Kasım’ın yasadışı olarak yargıladığı dava duruşmasını bir kez daha erteledi.

Tasnim haber ajansının verdiği habere göre, Al-i Halife mahkemesi, Şey İsla Kasım ve iki Bahreynli Şii’yi kara para aklama suçlamasıyla yargıladığı dava duruşmasına bugün yeniden başladı.

Sanıklarının avukatlarının birinin katılımıyla açık olarak düzenlenen duruşmada Al-i Halife rejimi mahkemesi, duruşmanın devamını 23 Ekim tarihine erteledi.

Al-i Halife rejimi, muhalifleri bastırma politikaları doğrultusunda, Şeyh İsa Kasım’ı “terörizme destek vermek ve kara para aklamak”la suçlamıştır.

Bahreyn rejimi, geçen Haziran ayında Şey İsa Kasım’ın vatandaşlık hakkını iptal etti.

Bu yüzden 4 ayı aşkın bir süredir Şeyh İsa Kasım’ın ed-Doraz bölgesindeki evinin önünde protesto eylemleri sürüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.