Bahreynli Âlimler: Al-İ Halife Rejiminden İntikam Alacağımız Gün Yakındır

  • 27 Mayıs 2017
  • 1.395 kez görüntülendi.
Bahreynli Âlimler: Al-İ Halife Rejiminden İntikam Alacağımız Gün Yakındır

Bahreyn Âlimleri yayımladıkları bildiride şu açıklamalarda bulundular: Halife Hanedanı Rejiminin, Amerika ve bölge ülkeleri tarafından desteklenen cinayetleri ve vahşice uygulamaları bizim gücümüzü ve irademizi daha da artırmaktadır.

Bildiride ayrıca şu ifadelere yer verildi: Zalim rejim şunu bilsin ki, Allah’ın yardımıyla halkın intikam alacağı gün yaklaşıyor ve yaptıklarının hesabını verecekler.

Bahreyn Âlimleri yayımladıkları bildirinin bir başka bölümünde ise, her türlü çatışma ihtimaline karşı hazır olunması çağrısı yaptı.

Bahreyn Âlimleri ayrıca şehit yakınlarının evlatlarını gusletme ve kefenleme hakkı olduğunu vurgulayarak, bu hakka yapılacak her türlü tecavüzün haram ve Allah’a ve dini kutsallara ihanet olduğunu belirtti.

Halife Hanedanı Rejimi güçleri salı günü el-Deraz kentine ve Bahreyn inkılabının dini lideri Şeyh İsa Kasım’ın evine baskın düzenledi ve saldırıda 6 kişi şehit oldu onlarca kişi de tutuklandı.

Bahreyn mahkemesi cumartesi sabah Şeyh İsa Kasım’ı “kara para aklama ve terörizm ile işbirliği” suçlamasıyla 1 yıl hapis cezası ve 100 bin Bahreyn dinarı (265 Amerikan doları) tazminat ödemeye mahkum etti.

Bahreyn İçişleri Bakanlığı daha önce de konumunu “yabancı güçler menfaatine ve şiddet artırma” amacıyla kullanmak suçlamasıyla Şeyh İsa Kasım’ın vatandaşlığını iptal ettiğini duyurmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.