Bahreynli devrimciler referandumu kabullendirmede ısrarcı…

  • 22 Kasım 2014
  • 701 kez görüntülendi.
Bahreynli devrimciler referandumu kabullendirmede ısrarcı…

Bahreynli devrimci liderlerden Fadıl Abbas, Al-i Halife rejiminden halkın nasıl bir siyasi rejim istediğine dair yapılan referandum sonuçlarını tanımasını istedi.

14 Şubat Devrimi haber sitesinde yer alan habere göre, Bahreyn Demokratik Birlik Platformu Genel Sekreteri Fadıl Abbas, Al-i Halife rejiminin ülkeyi krizde bu noktayı getirdiğini ifade etti.

Referandumun BM tarafından kabul edilen bir mekanizma olduğunu söyleyen Fadıl Abbas, rejim güçlerinin referandum için yapılan her türlü çağrıları temizlemek ve kaldırmak için bazı köy ve yerleşim alanlarına saldırdığını kaydetti.

Devrimci lider, rejimin düzenlediği genel seçimleri, göstermelik olarak niteledi, Al-i Halife’nin demokrasi mekanizmalarını, bastırma politikası uyarınca göstermelik kullandığını ifade etti.

Fadıl, Bahreyn devriminin barışçıl gösteriler çerçevesinde devam ettiği mesajını verdi.
Bahreyn Demokratik Birlik Platformu Genel Sekreteri, rejimin temsilciler meclisine karşı olduğunu ve ülkede değişiklik yapamayacağını iyice bildiğini kaydetti, referandumun halkın taleplerini karşılamak için demokratik bir mekanizma olduğunu belirtti.

Dün Bahreyn’de başlayan referandum, bugün de devam etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.