Barack Obama Telaviv’e bağlılığını ispatlamak için kendini Yahudi ilan etti

  • 29 Ocak 2016
  • 877 kez görüntülendi.
Barack Obama Telaviv’e bağlılığını ispatlamak için kendini Yahudi ilan etti

Washington ile Telaviv arasındaki buzların erimesi ile birlikte Amerika başkanı eşsiz bir girişimde bulunarak soykırımcı rejim İsrail büyükelçiliğinde hazır bulunarak Telaviv güvenliğinin korunması taahhüdünü üstlendi.

Barack Obama perşembe günü Telavivin Washingtondaki büyük elçiliğinde hazır bulunarak yabancı bir büyük elçiliğinde bir konuşmacı sıfatına sahip olan bir başkan olarak kendi adını kaydetti.

Bu eşsiz girişim Washington’un, siyonistlerin güvenliğinin korunmasına yönelik yükümlülüğü ve Telaviv’in İran nükleer anlaşmasının hayata geçmesine yönelik kaygısının son bulması dahilindeki son girişiminin göstergesidir.

Obama bu planını ileri sürmekle Amerikanın ahlak değerlerinin yenilgisi dahilinde Telavivle olan dostluk ilişkisinin zedelenmesi manasında olan bu iddia, Siyonistlerle vahdet içinde olduğunu göstermek için ileri sürüldü.

Obama “hepimiz Yahudiyiz, Yahudi karşıtlığı tarihi geçmişi olan şer fenomendir ve eğer bugün onunla karşılaşıyorsak her şer fenomenle mücadele gücünü kaybederiz” gibi iddiaları ileri sürmekle büyün siyonistlerin gönlünü kazanmaya çaba harcıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.