Başpiskopos Jak Yusuf: İmam Ali Hamaney’in batılı gençlere mesajı, küstah dergiye en anlamlı cevaptı

  • 24 Ocak 2015
  • 956 kez görüntülendi.
Başpiskopos Jak Yusuf: İmam Ali Hamaney’in batılı gençlere mesajı, küstah dergiye en anlamlı cevaptı

İran’da Latin Katolik kilisesi başpiskoposu Jack Yusuf, İran İslam inkılabı rehberi Ayetullah Seyyid İmam Ali Hamanei’nin  Batı’daki gençlere hitaben yayınladığı mesajının, İslam dinine saldırıyla gündeme gelen küstah Fransız dergisine verilmiş anlamlı ve  güzel bir girişim olduğunu söyledi.

İslam inkılabı rehberi Ayetullah Seyyid İmam Ali Hamanei’nin  Avrupa ve Kuzey Amerika gençlerine hitaben yayınladığı mesajda, onun, gerçek İslam’ın tanınması üzerine vurgulamasına işaretle, dünyanın İslam inkılabı rehberi Ayetullah Seyyid İmam Ali Hamanei gibi örnek insani olgulara  ihtiyacının olduğunu söyledi.

Ayetullah Seyyid İmam Ali Hamanei’nin mesajının olumlu yankılarına temas eden İran’da Latin Katolik kilisesi başpiskoposu Jack Yusuf, bu mesajın din büyüklerinin insanların barış içinde yaşamalarına dair yeni yolların bulunması konusunda dünyayı aydınlatmasını  ümit etti.

Jack Yusuf,  İslam düşmanı  Fransız dergisini kınarken, beyan özgürlüğü adı altında  dini değerlere saldırılmasının da kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.