Berdevil: “Memur MaaÅŸları Sorununa Çözüm Bulmak İçin Müzakereler Sürecek”

  • 25 Mart 2015
  • 1.230 kez görüntülendi.
Berdevil: “Memur MaaÅŸları Sorununa Çözüm Bulmak İçin Müzakereler Sürecek”

Ä°slami DireniÅŸ Hareketi (Hamas) liderlerinden Salah El-Berdevil, Hamas’ın Gazze Åžeridi’ndeki memur maaÅŸları krizinin çözümü için çalışan Ä°sviçre heyetiyle müzakerelerinin devam edeceÄŸini açıkladı.

El-Berdevil, bugün (25 Mart ÇarÅŸamba) verdiÄŸi demeçte, Ä°sviçre heyetinin dün Hamas liderleriyle ve diÄŸer Filistinli grupların temsilcileriyle memur maaÅŸları krizine çözüm bulmak amacıyla yaptığı görüşmelerin ardından Gazze’den ayrıldığını söyledi.

Ä°sviçre heyetinin çabalarından memnuniyet duyduklarını ve yakın zamanda memurlar arasında ayrım yapmayacak bir çözüme ulaÅŸmayı ümit ettiklerini bildiren El-Berdevil, Hamas’ın Ä°sviçreli heyet ile müzakerelerin soruna adil ve insaflı bir çözüm bulunana kadar devam etmesi konusunda anlaÅŸtığını belirtti.

Ä°sviçre heyeti, Gazze Åžeridi’ndeki memur maaÅŸları sorununa çözüm için sunulan “Ä°sviçre planı”nı görüşmek üzere Pazartesi akÅŸamı Gazze’ye gitmiÅŸ, Hamas liderleriyle ve Fetih, Ä°slami Cihad, Demokratik Cephe ve Halk Cephesi temsilcileriyle görüşmüştü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.