BeÅŸar Esad: Terörist Gruplara Destek Veren Ãœlkelere Baskı Yapılmalıdır…

  • 24 Kasım 2014
  • 1.105 kez görüntülendi.
BeÅŸar Esad: Terörist Gruplara Destek Veren Ãœlkelere Baskı Yapılmalıdır…

Suriye cumhurbaşkanı Beşar Esad, terörizmle mücadelede  teröristlerin hamilerine baskı yapılması gerektiğini bildirdi.

Beşar Esad,  dün Rusya parlamentosundan  bir heyeti kabulünde  yaptığı açıklamada, Rusya ve Suriye arasında terörizmle ile mücadelede işbirliğinin  olumlu bir süreçte  devam ettiğini bildirirken,  terörizmle mücadelede  terörist gruplara mali ve askeri destek veren ülkelere  baskı yapılması gerektiğini söyledi.

Suriye devlet başkanı, terörizmle mücadelede basın yayın olmak üzere bütün her alanda  çalışmaların  yapılması gerektiğini bildirerek;  tekfirci akımlara  destek veren ülkelerin de    terörizmin yayılmasında etkin rol oynadıklarına destek çıktı.

Bu arada Suriye parlamento baÅŸkanı Muhammed Cihad El-Laham da  Rusya ve Suriye parlamentoları arasındaki iliÅŸkilerin güçlenmesine vurgu yaparak, Rusya’nın, Amerika’nın bölge ve uluslar arası arenadaki aşırı isteklerini önünde  ciddi bir engel ve rolü olan bir ülke olduÄŸunu söyledi.

Suriye müftüsü Ahmed Bedreddin Hassun da, Rusya’nın Suriye konusunda ve de terörizmle mücadeledeki tutumunu  takdir etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.