Beyti Lahiya’nın Doğusunda Bir Filistinli İşgalcilerin Ateşiyle Yaralandı…

  • 17 Ocak 2015
  • 1.044 kez görüntülendi.
Beyti Lahiya’nın Doğusunda Bir Filistinli İşgalcilerin Ateşiyle Yaralandı…

Siyonist işgal güçleri Gazze’deki direnişle yapmış olduğu ateşkesi ihlallerini ve Filistinlilere yönelik saldırılarını sürdürüyor. Dün (16 Ocak Cuma) akşam saatlerinde de Gazze’nin kuzey kısmında yer alan Beyti Lahiya kasabasının doğusunda bir Filistinlinin işgal güçlerinin açtığı ateşle yaralandığı haber verildi.

Filistin Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref el-Kudra’nın verdiği bilgilere göre bugün akşam saatlerinde Beyti Lahiya’nın doğusundaki arazilerde çalışan Filistinli çiftçilere işgal askerleri tarafından ateş edildi. Saldırıda 24 yaşlarında bir genç ayaklarına isabet eden gerçek mermilerden dolayı yaralandı. Gencin yakındaki tıp merkezine götürülüp tedaviye alındığı ve durumunun orta olduğu bildirildi.

İşgalci askerler dün ikindi vakitlerinde de Gazze’nin güneyinde yer alan Han Yunus’un doğusunda sınıra yakın bölgede yer alan el-Karare mıntıkasında çalışan çiftçilere ve çobanlara ateş etmişlerdi.

Ateşkes ihlallerini artık iyice artıran işgal güçlerinin bölgenin doğu kısmında yer alan tarım arazilerinde çalışan çiftçilere ve çobanlara yönelik saldırılarını da gündelik hale getirdiğine dikkat çekiliyor. İşgalciler zaman zaman denizden balıkçılara da saldırılar düzenliyor ve bazen balıkçı teknelerine el koyuyorlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.