Bıçaklama eylemini yapan gencin ailesi İsrailli muhabiri kovdu

  • 23 Ocak 2015
  • 935 kez görüntülendi.
Bıçaklama eylemini yapan gencin ailesi İsrailli muhabiri kovdu

Tel Aviv’deki bıçaklama eylemini gerçekleştiren Hamza Muhammed Metruk’un ailesinin işgal rejimi televizyonu 10’uncu kanalı muhabirini Tulkerem Mülteci Kampı’ndan kovduğu bildirildi.

Tel Aviv’de bir otobüste bıçaklama eylemi gerçekleştirerek en az 16 Siyonisti yaralayan Metruk’un ailesi ve kamp sakinleri, Filistinli genç ve ailesi hakkında haber yapmak isteyen işgal rejimi televizyonu muhabiri Hezi Simantov’u kamptan kovdu.

Kaynaklara göre, Simantov dün (22 Ocak Perşembe) öğle saatlerinde Metruk’un ailesinin evine giderek Tel Aviv eylemini gerçekleştiren gencin ailesi hakkında haber yapmak istedi.

Filistinli gencin amcaları ve amcaoğullarıyla oturan Simantov’un kendisini tanıtarak işgal televizyonu 10’uncu kanalından geldiğini söylemesi üzerine ailenin konuşmayı reddettiği ve ailenin gençlerinin muhabiri evden çıkardığı ifade edildi.

Hezi Simantov’un işgal rejimi televizyonu 10’uncu kanalının Batı Yaka’daki muhabiri olduğu, Arapça’yı çok iyi konuştuğu ve Filistin Yönetimi’nin kontrolündeki bölgelerde özgürce dolaştığı bildirildi.

Yerel kaynaklar, Filistin Yönetimi güvenlik birimlerinin kampa gelerek İsrailli muhabirin herhangi bir saldırıya maruz kalmadan kamptan çıkmasını sağladığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.