BM’de Dahil Uluslararası Örgütler ABD ve Siyonistlerin Elinde Bir Oyuncaktır

  • 16 Nisan 2018
  • 1.169 kez görüntülendi.
BM’de Dahil Uluslararası Örgütler ABD ve Siyonistlerin Elinde Bir Oyuncaktır

Ayetullah Eraki, emperyalist Amerika’nın bugün habis İngiliz ve Fransız devletleriyle birlikte işlediği cinayetin BM Güvenlik Konseyi başta olmak üzere uluslararası örgütlerin yaşanmakta olan durum üzerinde hiçbir güç, etki ve kontrol sahibi olmadığını ve sadece Amerika ve Siyonistlerin elinde bir alet olduğunu ortaya koyduğunu kaydetti.

Dünya İslam Mezheplerini Yakınlaştırma Kurumu Genel Sekreteri Ayetullah Muhsin Eraki bir açıklama yaparak, Amerika’nın Suriye’ye saldırısını kınadı.

Ayetullah Eraki, cani Amerika yönetiminin direniş toprağı Suriye’ye füzeli saldırısının çok yakın olduğuna dair yoğun propagandasının ardından Büyük Şeytan’ın yeni bir cinayete imza atıp, Suriye topraklarındaki mevzileri bombalayarak, bir kez daha uluslararası camia ve Amerika ile dostluk kurma hayalinde olanlara barbarlığını gösterdiğini vurguladı.

Ayetullah Eraki ayrıca, Emperyalist Amerika’nın bugün habis İngiliz ve Fransız devletleriyle birlikte işlediği cinayetin BM Güvenlik Konseyi başta olmak üzere uluslararası örgütlerin yaşanmakta olan durum üzerinde hiçbir güç, etki ve kontrol sahibi olmadığını ve sadece Amerika ve Siyonistlerin elinde bir alet olduğunu ortaya koyduğunu kaydetti.

İslam Mezheplerini Yakınlaştırma Kurumu Genel Sekreteri; “tecrübeye göre direniş cephesi ne zaman baş döndürücü İlahi zaferlere imza atıyorsa, emperyalizm cephesi, kamuoyunu saptırmak ve kiralık terörist unsurlarına yardım için körü körüne girişimlerde bulunuyor. Ancak şu bilinmeli ki, Amerika, geçmişine göre daha zayıf ve küçük hale gelmiştir ve bir saldırı ile kaderleri değiştirme dönemi geride kalmıştır.” açıklamasında bulundu.

Bu tür hareketlerin sadece bölgedeki gerici yöneticileri ikna etmek ve böylece bölgedeki bazı ülkelerin akılsız yetkililerinin mali yardımını almak gerçekleştiğine dikkat çeken Ayetullah Eraki; direniş cephesinin bugün her zamankinden daha güçlü olduğunu ve güç dengesinin tamamen değiştiğini, direniş cephesinin cesur gençlerinin İslam ve Müslümanların kinci düşmanları diz çöktüreceği ve İslam topraklarının emperyalizmin sultasından kurtaracağı zamanın çok uzak olmadığını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.