Bölgenin geleceği İslami direniş güçlerine aittir

  • 27 Şubat 2018
  • 1.167 kez görüntülendi.
Bölgenin geleceği İslami direniş güçlerine aittir

İran Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü, ABD Kongeresi’nin Irak’ın Nuceba Hareketi karşıtı yaptırım planına sert bir şekilde tepki gösterdi.

 İran Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Tuğgeneral Mesut Cezayiri, ABD Kongeresinin Irak’ın Nuceba Hareketi karşıtı yaptırım planına tepki gösterdi.

ABD’nin İran’la olan düşmanlığına işaret eden Tuğgeneral Cezayiri, “40 yıl boyunca İslam İnkılabı aleyhine uygulanan baskılar ve yaptırımların çoğusu İran Silahlı Kuvvetleri’ni hedef aldı. Eğer bunlar olmasaydı ülkemizin şimdiki olumlu savunma gücü bu şekilde yüksek olmayacaktı” dedi.

Tuğgeneral Cezayiri, küresel emperyalizm ile uluslararası Siyonizm’in Nuceba Hareketi dahil her türlü İslami direnişle düşmanlığının çok açık olduğunu belirterek, bölgede oluşan yeni bir İslami direniş hareketinin Amerikanlar ve Siyonistlerin gözünü çok kortkuttuğuna dikkati çekti.

İslami direniş güçlerini takdir eden Tuğgeneral Cezayiri, şöyle devam etti: Eğer bölgede direniş güçleri olmasaydı şu anda Siyonistler bölgedeki planlarını hayata geçirmiş olacaktı.

“Nuceba İslami Direniş Hareketi’ne Amerika tarafından baskı uygulanmasaydı zaten şaşırırdık” diyen Tuğgeneral Mesut Cezayiri, şunları kaydetti: Eğer Nuceba Hareketi bu denli güçlü olmasaydı kısıtlamalara maruz kalmazdı. Amerika normal olarak bu tür İslami direniş güçlerin büyümesini önlemeye çalışıyor.

Bunlara ilave olarak Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü, “Bölgenin geleceği Nuceba ve İslami direniş güçlerine aittir; zira ABD ve Siyonist Rejim’in gücü hızla çökmektedir. Bölgenin istikbalı bize ait olduğu için elbette ki onu inşa etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.