BU GİDİŞİN GERİ DÖNÜŞÜ YOK!.. – MAHİR ARAS’TAN

ehlibeythaber

Yazarın şu ana kadar yazılmış 43512 makalesi bulunuyor.
  • 16 Aralık 2015
  • 3.960 kez görüntülendi.

Öldürmekten çekinmediniz bizi. Siyah ve beyaz ayrımı yapmadan katlettiniz hepimizi. İyi olan ne varsa çaldınız toprağımızdan ve ruhumuzdan. İşlediğiniz madenlerin artıklarıyla topraklarımızı kirlettiniz. Doğurduğunuz fitne ve ayrılık fikirlerine, mezhep ve meşrep elbisesi giydirip, çağdaşlık ve şeffaflık türküleri söyleyerek zihinlerimizi kirlettiniz. İnsanlarımızın zihinlerini çoraklaştırıp, üzerini çıplak çiçeklerle örttünüz.

Dünyayı yalanlarınıza inandırıp, hiç beklemeden katlettiniz bizleri. Ne birimize acıdınız, ne de binimize. Katlettiniz, hem de ayrım yapmadan Şii-Sünni, Arap-Fars, Türk-Kürt, Müslüman-Hristiyan demeden katlettiniz. Kanlarımız nehir olup aktı yarınlara. Bizden geriye kalanların ruhları, zihinleri ve iradeleri, akan kanlarımızla temizlendi. Neslimiz sizin şeffaf zulmünüzden ve aydınlık kokan sözlerinizden akan irini gördü ve kalpleri sizi ve sizin kokunuzun sindiği tüm olgulardan, ölesiye nefret etti.

Bin defa ölsek de, bir defa size yaşam hakkı vermeyeceğiz. Siz dünyayı karanlığa boğarken, kimden korktunuz ki, biz kalbimizdeki iman ve size olan kinimizle kimden korkalım? Öyle bir ateş yaktınız ki, bu ateşin alevleri sizi küle çevirecek. Reva gördüğünüz zulüm, size acımamamız gerektiğini öğretti bizlere. Bugün öyle bir azdınız, öyle bir canileştiniz ki, en vahşi hayvanları dahi geride bıraktınız. Nijerya Müslümanlarının lideri olan Şeyh Zakzaki gibi bir insana acımadan saldırdınız. Gelmiş geçmiş bütün kininizi kustunuz. En gelişmiş silahlarınızla, onu ve yanındaki mazlumları katletmeye çalıştınız. Üstelik ellerinde tek bir silah dahi yoktu.

Siz yolunuzdan dönmediniz. Peki bizim döneceğimizi mi sandınız? Öyle bir düşünceniz varsa Şeyh Zakzaki’yi tutuklamaya çalıştığınızda karşınıza çıkan binlerce şehidin gözlerine bakın. Acaba sizin elinizde silah varken, onlar silahsızca sizin karşınıza çıkıp, canlı kalkan olarak önderlerinin yoluna canlarını feda ederken, zerre kadar gözlerini kırptılar mı? Yollarından geri döndüler mi?

Biz zafere doğru giderken, güneş daima yolumuzu aydınlattı. Bu aydınlık yolda, dünya ve ahirette, fetih yolları bizim için açıldı. Perdeler çekildi gözlerimizin önünden. Bizim yolumuzdan geriye dönüşümüz yok. Ölsek de, yaşasak da, zafer bizim olacak ve sizler, bizim kanımızda boğulacaksınız! Kanlarımız daima sıcak olacak, sizleri yakmak için! Ama sizin de geri dönüşünüz yok. Siz, geri dönme fırsatını kaçırdınız. Şeyh Zakzaki’nin kanlar içindeki o halinden sonra, dünyayı kana bulama, insanlığı yok etme planınız, ayyuka çıktı. Tabi ki biz biliyoruz, Şeyh Zakzaki’ye olan kininizin altında İsrail’e olan sevginizin yattığını. Çünkü Şeyh Zakzaki, Afrika halkına Boko Haram’ın rejimin ürettiği bir terör örgütü olduğunu anlatıyordu. İsrail’in varlığına karşıydı. Ayrıca Filistin hareketinin en güçlü savunucularından biriydi. İran’dan sonra en geniş katılımlı Kudüs günü yürüyüşlerini lideri olduğu Nijerya Hizbullahı düzenliyordu. Ayrıca İslami Vahdet’i tesis etmişti. Nijerya Hizbullahi Hareketi, kültürel bir hareketti; Eğitim ve fikir alanında, her geçen gün ilerlemekteydi. Varlığını kendinize tehdit olarak görüyordunuz. Onun içindir ki kininiz aklınızı başınızdan almış, mantıktan yoksun bir şekilde hareket ediyorsunuz.

Bu zulümlerin hesabını, karşılaştığımız her coğrafyada vereceksiniz. Nasıl ki Irak’ta yüzlerce sivili türlü işkencelerle katleden binbaşınız George Dagher, Yemen’de kırk beş adamıyla birlikte öldürüldüyse, sizde öyle öldürüleceksiniz. Canı yanan sabretsin. Can yakan, canının yanacağı günü beklesin. Irak’ta öldürseniz, Yemen’de öldürüleceksiniz. Filistin’de öldürseniz, Lübnan’da öldürüleceksiniz. Bahreyn’de öldürseniz, Suriye’de öldürüleceksiniz. Ortadoğu’da yok olacaksınız! Çünkü her şehidin kanı, binlerce diriyi uyandıracak bir çığlık olacaktır.

Sahi, siz kaç sene dünyaya hükmedebildiniz, sizden öncekiler kaç yıl hüküm sürdü ki, siz ölmeyecek gibi hüküm sürmeye çalışıyorsunuz? Bu yolun dönüşü yok. Öldürdüklerinize karşı öldürüleceksiniz. Yetim bıraktığınız çocuklar tarafından, çocuklarını öldürdüğünüz babalar tarafından öldürüleceksiniz. Tarih sizin gibilerin yok oluşunu yazdı. Bizde yazacağız sizin yok oluşunuzu!

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. serdar dedi ki:

    Ya Allah nijerdeki hizbullah i guclu kil calismalarini bereketlendir nijeri onlara ver suclulardan intikamini alsinksr

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.