Burası Irak veya Afganistan değil, PİŞMAN EDERİZ!

  • 03 Nisan 2017
  • 1.820 kez görüntülendi.
Burası Irak veya Afganistan değil, PİŞMAN EDERİZ!

Ä°ran Düzeninin Yararını TeÅŸhis Konseyi Sekreteri Muhsin Rızai, ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Joseph Vettel’in açıklamalarına sert bir ÅŸekilde tepki gösterdi.

Ä°nstagram’da paylaÅŸtığı bir gönderide ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Joseph Vettel’in Ä°ran’a yönelik askeri müdahale gerekliliÄŸi açıklamalarına tepki gösteren Düzenin Yararını TeÅŸhis Konseyi Sekreteri Muhsin Rızai ÅŸu ifadelere yer verdi:

“ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Joseph Vettel, Ä°ran’a iliÅŸkin yeni iddiaları ileri sürerek, ülkemizin faaliyetlerini durdurmak için askeri giriÅŸimlerin gerekli olduÄŸundan sözediyor. Bu ABD’li yetkili ÅŸunu bilmelidir ki baÅŸta Fars Körfezi olmak üzere Ä°ran’ın bütün bölgedeki faaliyetleri barış ve huzurun saÄŸlanması amacıyladır. Siz, insanların katliamına neden olan müteffiklerinizin bölgeye yönelik müdahalelerini engellemelisiniz. Dikkatli olunuz! kandırılabilirsiniz. George W. Bush’un savaÅŸ politikasının nelere yol açtığını unutmayınız. Ä°ran, Afganistan veya Irak deÄŸil. Her türlü maceracılık sizin için piÅŸman edici olacaktır”.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.