Burası Türkiye: Hem Ambulans Göndermediler Hemde Çocuklarına Bakmıyor Diye Suçladılar…

  • 16 Aralık 2014
  • 531 kez görüntülendi.
Burası Türkiye: Hem Ambulans Göndermediler Hemde Çocuklarına Bakmıyor Diye Suçladılar…

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde, ambulans isteğine olumlu yanıt verilmediğini öne sürerek, spastik engelli oğlu 24 yaşındaki Metin İncesu’yu 3 tekerlekli el arabasına bindirip, İzmir’deki hastaneye götürmek üzere yola çıkaran 74 yaşındaki Zeynel İncesu hakkında, “Çocuğun bakım ve gözetim yükümlülüğünün ihlali” suçundan işlem yapıldı.

Garaj tuvaletinde çalışan evli ve iki çocuk babası Zeynel İncesu, doğuştan beyin damarlarındaki tıkanma nedeniyle spastik engelli olduğunu belirttiği oğlu Metin İncesu’yu tedavisi için İzmir’deki Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne götürmek istedi. Bunun için ilçedeki ilgili kurumlara başvuruda bulunduğunu ve bir yanıt alamadığını öne süren Zeynel İncesu, dün öğle saatlerinde spastik engelli oğlu Metin İncesu’yu hastaneye götürmek üzere 3 tekerlekli el arabasına bindirdi.

Baba Zeynel İncesu’ya ise oğlunu üç tekerlekli arabaya bindirildiği için ‘Çocuğun bakım ve gözetim yükümlülüğünün ihlali’ suçundan işlem yapıldı. Baba İncesu savcının talimatıyla serbest bırakılırken, hakkında evrakların elden adliyeye gönderileceği belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.