Bureyc Yakınında Üç Filistinli Genç İşgalcilerin Saldırısında Yaralandı

  • 29 Ekim 2016
  • 1.107 kez görüntülendi.
Bureyc Yakınında Üç Filistinli Genç İşgalcilerin Saldırısında Yaralandı

Filistin’in Gazze bölgesinin orta kesiminde yer alan Gazze şehrinin doğusundaki Bureyc mülteci kampı yakınlarında bugün (28 Ekim Cuma) akşam saatlerinde meydana gelen çatışmalarda üç Filistinli gencin yaralandığı haber verildi.

Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Dr. Eşref El-Kudra’nın yaptığı açıklamaya göre Filistinli gençler haftalık eylemlerini yaptıkları sırada işgalci askerlerin saldırı düzenlemesi sebebiyle onların attığı kurşunlarla yaralandılar.

Dr. El-Kudra yaralanan gençlerden ikisinin tedavi için Şifa Sağlık Merkezi’ne birinin de Deyru’l-Belah’taki Aksa Şehitleri Hastanesi’ne nakledildiğini ve durumlarının ağır olmadığını söyledi.

Gençlerin Ummi Husniye Tepesi mevkii karşısında bir yerde gösteri yaptıkları sırada işgalci askerlerin üzerlerine ateş ettiği ve göz yaşartıcı bombalar attıkları ifade edildi.

Görgü şahitlerinin Filistin Enformasyon Merkezi muhabirlerine verdiği bilgilere göre işgalci askerler arasında keskin nişancılar da bulunuyordu ve onlar tarafından da ateş edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.