Burucerdi: İran, Suriye halkı ve hükümetine elinden gelen desteği verecek

  • 16 Haziran 2015
  • 681 kez görüntülendi.
Burucerdi: İran, Suriye halkı ve hükümetine elinden gelen desteği verecek

İslami Şura Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Burucerdi, İran’ın teröristlere karşı Suriye halkı ve hükümetine desteğine vurgu yaptı.
İslami Şura Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Alaeddin Burucerdi, bugün Tahran’da bir grup Suriyeli siyasi aktivist ve şahsiyetle yaptığı görüşmede, İran’ın Suriye halkı ve hükümetine terörle mücadelede her türlü desteğine vurgu yaparak, İran’ın Suriye halkı ve hükümetine elinden gelen desteği vereceğini belirtti.
Suriye halkı ve hükümetinin geçen yıllarda terörle mücadelede gösterdiği direnişini övgüyle karşılayan Burucerdi, Suriye’nin dirençli halkının mevcut zor şartları geride bırakarak, dünya ve bölge denklemlerinde geçmiştekinden daha güçlü ve sağlam biçimde yer alacağını vurguladı.
Suriyeli Milletvekili Muhammed Hüseyin Ragib de, bu görüşmede, İran halkına geçtiğimiz yıllarda Suriye halkına zor şartlarda verdiği destekten dolayı teşekkür etti, İran’ın Siyonist rejim ve bölgesel müttefiklerine bağlı teröristlerin saldırıları karşısında bölgedeki mazlum milletlerin yegane ümit olduğunu sözlerine ekledi.
Suriyeli vekil, Suudi Arabistan ve Türkiye’nin teröristlere her türlü para ve silah desteği verdikleri için, Suriye halkı aleyhinde işlenen cinayetlere ortak olduklarını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.