Büyük Şeytan ABD’den terör rejiminin cinayetlerine destek

  • 15 Mayıs 2018
  • 1.134 kez görüntülendi.
Büyük Şeytan ABD’den terör rejiminin cinayetlerine destek

Fransa haber ajansı, BM diplomatlarına dayanarak bu sabah verdiği haberde, Amerika’nın, Gazze’de yaşanan son olaylarla ilgili Güvenlik Konseyi’nde araştırmaların yapılmasını isteyen Kuveyt’in bu talebini reddettiğini bildirdi.

Kuveyt, dün gece BM’den terör rejimi İsrail’in cinayetlerinin araştırılmasını istedi.

Kuveyt ayrıca BM Güvenlik Konseyi’nden Gazze Şeridi’nin durumunun incelenmesi için bugün olağanüstü oturum düzenlenmesi teklifinde bulundu.

Gazze halkı, dün Amerika’nın ırkçı İsrail büyükelçiliğini Tel Aviv’den Kudüs’e intikal eden ve bu büyükelçiliğin açılışını kınamak üzere işgal altındaki Filistin toprakları sınırlarında  büyük bir gösteri düzenleyerek Kudüs’ün işgalci rejimin büyükelçisi olarak resmiyette kabul edilmesini kınamış ve bunun üzerine  terör rejimi İsrail güçleri  gerçek mermilerle Filistinlilere yönelik tam bir cinayet gerçekleştirmiş ve bu cinayette 50’inin üzerinde Filistinli şehit olurken binlercesi de yaralanmıştır.

Bu arada Filistin’in BM’deki büyükelçisi, ‘Eğer bu cinayet dünyanın bir başka yerinde olsaydı BM Güvenlik Konseyi derhal toplanırdı’ diyerek tepkisini dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.