Büyük Şeytan ABD’den Venezuela Açıklaması: Biz Hazırız

  • 26 Ocak 2019
  • 1.583 kez görüntülendi.
Büyük Şeytan ABD’den Venezuela Açıklaması: Biz Hazırız

Pentagon, Beyaz Saray’dan bölgeye herhangi bir askeri sevkiyat talimatı almadığı bildirildi. ABD ordusunun ortaya çıkabilecek herhangi bir duruma müdahaleye hazır olup olmadığı sorusuna, “Orada Güney Saha Komutanlığı var. Biz orada her zaman ortaklarımıza ve müttefiklerimize destek verecek şekilde konumlanmış durumdayız. Dolayısıyla bir şeyler olursa personelimize destek vermeye hazırız” yanıtını verdi.

Yetkili, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun, ABD’li diplomatlara verdiği 72 saatlik sürenin dolmasıyla ABD ordusunun ortaya çıkabilecek herhangi bir duruma müdahaleye hazır olup olmadığı sorusuna, “Orada Güney Saha Komutanlığı var. Biz orada her zaman ortaklarımıza ve müttefiklerimize destek verecek şekilde konumlanmış durumdayız. Dolayısıyla bir şeyler olursa personelimize destek vermeye hazırız” yanıtını verdi.

Pentagon yetkilisi, Güney Saha Komutanlığının, Venezuela’da olası bir duruma müdahale etmek üzere mevcut askeri konumunda herhangi bir değişiklik yapıp yapmadığı sorularını ise yanıtsız bıraktı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.