Celili: Siyonistlerin Hizbullah’ın darbelerini yanıtlamaya cesaretleri yok…

  • 25 Åžubat 2015
  • 727 kez görüntülendi.
Celili: Siyonistlerin Hizbullah’ın darbelerini yanıtlamaya cesaretleri yok…

Ä°ran-Irak arasındaki savaÅŸ alanları ve ÅŸehit mezarlıklarını ziyaret amacı ile düzenlenen Rahiyan-e Nur programının açılışında konuÅŸan Ä°ran Düzen Çıkarlarını Belirleme Konseyi Ãœyesi Said Celili, “Ä°ran, 8 yıllık savaÅŸta baÅŸarılı olduÄŸu gibi, tüm alanlarda da baÅŸarılı olabilir. SavaÅŸ boyunca, yeni ilkeleri belirlendi ve bu ilkeler, tüm hesapları baÅŸtan aÅŸağıya bozdu. Böylece herkesin savaÅŸta yenileneceÄŸini düşündüğü Ä°ran, savaÅŸtan galip olarak çıkmayı baÅŸardı” dedi.

Celili açıklamasının devamında ise “HürremÅŸehr’in özgürlüğe kavuÅŸtuÄŸu gibi, Lübnan’ın güneyi de özgürlüğüne kavuÅŸacak. Siyonist Ä°srail Rejimi bugünlerde Hizbullah’ta büyük darbeler alıyor, ama bu darbelere yanıt vermeye cesareti yok. Hizbullah, Ä°srail’in galibiyetlerini önlemeyi ve hatta bu galibiyetleri baÅŸarısızlığa döndürmeyi baÅŸardı” dedi.

Bölgede geliÅŸen diÄŸer olaylar hakkında ise Celili, “Düşman, tüm alanlarda baÅŸarısız olduÄŸÄŸunu görüyor. Bu neden ile mücadelenin yolunu deÄŸiÅŸtirmek ve amaçlarını baÅŸka bir yol ile takip etmek istiyor. Bu yanıltmaklardan bir örnek ise, IŞİD terör örgütünü oluÅŸturmak oldu. Düşmanlarımız bu terör örgütü ile Ä°slam dünyasının emperyalizm ile mücadele gücünü, iç sorunları çözmeye yönlendirmelerini amaçlıyor. Düşmanlarımız öte yandan bu çalışmalar ise gerçek mücadele ve Ä°slam’ı yanıltmak istiyor” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.