Cenin ve Beldelerine Baskın Düzenleyen İşgal Güçleri 5 Kişiyi Gözaltına Aldı…

  • 03 Şubat 2015
  • 691 kez görüntülendi.
Cenin ve Beldelerine Baskın Düzenleyen İşgal Güçleri 5 Kişiyi Gözaltına Aldı…

İşgal güçleri Batı Yaka’nın kuzeyindeki Cenin kentinde ve beldelerinde geniş çaplı operasyonlar düzenleyerek Kabatya, Sanur, Meyselun, El-Arga ve Ya’bud beldelerinde beş Filistinliyi gözaltına aldı.

Yerel kaynaklar, onlarca işgal askerinin Kabatya beldesinin çeşitli mahallelerine baskın düzenlediğini ve 21 yaşındaki Mehdi Mahir Said Zekarine ve 19 yaşındaki Ahmed Mahir Said Zekarine kardeşleri gözaltına aldığını bildirdi.

Görgü tanıkları, işgal güçlerinin onlarca askeri araçla Cenin’in güneyindeki Sanur beldesine girdiğini ve bazı evlere baskın düzenlediğini, 37 yaşındaki Nasır Abdulhadi Habayibe ve 28 yaşındaki Saad Hani Reşid Cerrar’ı gözaltına aldığını, evlerinde arama yaptığını ve ev sakinlerini sorguya çektiğini söyledi.

İşgal güçlerinin Safi Muhammed Veled Ali isimli Filistinlinin evine baskın düzenleyerek evde ve çevresinde arama yaptığı, beldenin girişine barikat kurduğu kaydedildi.

Beş devriye aracıyla El-Arga beldesine baskın düzenleyen işgal güçleri, İbrahim Şefik Vakid’in evinde arama yaptı ve ev halkını sorguya çekti.

İşgal güçlerinin Ya’bud beldesinde de birçok kişiyi sorguya çektiği ve Abdülcebbar Ukab Neufey’at isimli Filistinliyi gözaltına aldığı ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.