Cevad Zarif: Ortak tehdit maskeli kişiler tarafından güçlendirilmiştir

  • 23 Mart 2017
  • 1.053 kez görüntülendi.
Cevad Zarif: Ortak tehdit maskeli kişiler tarafından güçlendirilmiştir

İran Dışişleri Bakanı, sosyal medya hesabından paylaştığı video mesajında, günümüzde ortaya çıkan ortak tehditlerin tüm medeniyeti soyan siyah maskeli kişiler tarafından güçlendirildiğini belirtti.

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif , sosyal medya hesabından paylaştığı video mesajında, Nevruz Bayramını kutlayarak, Yemenli ve Suriyeli çocuklar için umudun yeniden yeşerilmesini istedi.

Sosyal medya hesabından bir video mesajı paylaşan Zarif, “Günümüzdeki ortak tehditlerin başında artan aşırı şiddet ve barbarlık var. Bu sorunun karşısında duran ilk ülke İran’dı. Ülkemiz bu tehditle mücadelenin küresel bir öncelik haline gelmesi için “Şiddet ve aşırıcılığa karşı bir dünya” adlı öneri de sundu.

Zarif sözlerini şöyle sürdürdü: Şimdi karşı karşıya kaldığımız ortak tehditler, medeniyetimizi soyan siyah maskeli kişiler tarafından güçlendirilmektedir. Bizi kullanıyorum çünkü kimse bunun dışında değildir. Bu yeni sorunlarla başa çıkmak için yeni yaklaşımlara ihtiyacımız var. İran uzun süredir aşırılığa karşı mücadele ediyor. Umarım mevkidaşlarım da bu tehditlere odaklanarak onunla mücadele için gerekli kaynak tahsis ederler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.