Chomsky: Amerika dünya barışı için en büyük tehdittir

  • 05 Ocak 2020
  • 585 kez görüntülendi.
Chomsky: Amerika dünya barışı için en büyük tehdittir

Amerika’lı ünlü teorisyen Noam Chomsky, Washington yönetiminin İran karşıtı siyasetlerini eleştirdiği açıklamasında muteber anketlerin Amerika’nın dünya barışı için en büyük tehdit olduğunu ortaya koyduğunu söyledi.

İRNA’nın bildirdiğine göre Amerika’lı ünlü teorisyen Noam Chomsky, Galop müessesesinin yaptığı son anketin sonuçlarına değinerek, anketin Amerika’nın dünya barışı için en büyük tehdit olduğunu ortaya koyduğunu vurguladı.

Cumhuriyetçileri “radikal yağmacılar” şeklinde yorumlayan Chomsky, Amerika medyasının İran karşıtı karalama kampanyası yürüttüğünü, sözde hür medyada gerçeklerin yansıtılmadığını belirtti.

Bilindiği gibi İran İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs güçleri komutanı general Kasım Süleymani ve arkadaşları geçen Cuma günü tecavüzkar terörist Amerika’lı güçlerin hava saldırısı sonucu Bağdat havaalanında şehit edildi.

Amerika savunma bakanlığı Pentagon’dan yapılan açılamada, söz konusu saldırının Amerika başkanı Donald Trump’ın talimatıyla gerçekleştirildiği bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.