Çiftçilere Kendini Taşıtan Belediye Görevlisi Görevinden Alındı…

  • 05 Ocak 2015
  • 755 kez görüntülendi.
Çiftçilere Kendini Taşıtan Belediye Görevlisi Görevinden Alındı…

Manisa’da çiftçilerin omuzlarında hasar tespiti yapan belediye yetkilisi, konunun basına yansımasından sonra, görevden alındı.

Manisa BüyükÅŸehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi BaÅŸkanı Nedim Zurnacı, hasar gören seraları çiftçilerin omuzlarında inceleyince tepkilere neden oldu. Manisa BüyükÅŸehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada Zurnacı’nın görevden alındığı belirtildi.

Manisa BüyükÅŸehir Belediyesi’nin internet sitesinde yayınlanan açıklamada ÅŸu ifadeler kullanıldı:

30 Aralık 2014 tarihi itibariyle bölgemizde baş gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle, Akhisar ilçemize bağlı Çamönü Mahallesi’nde yoğun kar yağışının ardından zarar gören seraların incelenmesi ve hasar tespiti yapılması için Kırsal Hizmetler Daire Başkanımız Nedim ZURNACI ve bir heyet, 31 Aralık 2014 tarihinde görevlendirilmiştir.

Yapılan çalışma esnasında hizmet anlayışımız, vatandaşa yaklaşımımız ve değerlerimiz açısından asla tasvip etmeyeceğimiz şekilde Daire Başkanımızın çiftçilerimiz tarafından taşınmasına ilişkin olarak görüntüleri basına da yansıyan olay meydana gelmiştir.

Meydana geldiği andan itibaren takibimizde olan olaya istinaden, olaydan sonraki ilk mesai günü olması hasebiyle bugün itibariyle 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 125 ve devam eden maddeleri gereğince idari soruşturma başlatılmış ve ilgili daire başkanımız görevinden alınmıştır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.