Cihangiri: Hükümetin direniş ekonomi karnesi iyidir

  • 13 Şubat 2017
  • 1.105 kez görüntülendi.
Cihangiri: Hükümetin direniş ekonomi karnesi iyidir

İran Cumhurbaşkanı 1. Yardımcısı, hükümet organlarının üretim, sanayi, tarım, petrol, petrokimya ve direniş ekonomi alanlarında kayda değer girişimlerde bulunduğunu ifade etti.

İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı 1. Yardımcısı ve Direniş Ekonomisi koordinasyon merkezi başkanı İshak Cihangirinin raporuna göre hükümet organlarının üretim, sanayi, tarım, petrol ve petrokimya alanlarındaki direniş ekonomisinin öncelikli projelerini uygulamakta iyi karnesi olduğunu ve kayda değer girişimlerde bulunduğunu belirtti.

Cihangiri, direniş ekonomisi yılında üretim merkezlerinin açılışı ve bu merkezlerin önündeki engellerin kaldırılmasına işaretle, İran hükümetinin direniş ekonomisinin tahakkuku çerçevesinde, üretim merkezlerinin sorunları üzerine özellikle odaklandığını vurguladı.

İmam Hamanei, İran ekonomisinin dışarıdan gelen darbeler karşısında güçlendirilmesi ve canlandırılması amacıyla direniş ekonomisi politikalarını hükümete tebliğ etmiştir

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.