Değişim ve Islah Grubu Başkanı Muhammed Ferec El-Ğul: Filistin Yönetimi İşgal Rejimiyle Güvenlik İşbirliğine Devam Ederse Şehitlere İhanet Etmiş Olur…

  • 15 Aralık 2014
  • 947 kez görüntülendi.
Değişim ve Islah Grubu Başkanı Muhammed Ferec El-Ğul: Filistin Yönetimi İşgal Rejimiyle Güvenlik İşbirliğine Devam Ederse Şehitlere İhanet Etmiş Olur…

Filistin Parlamentosu’nun en büyük grubu olan Değişim ve Islah Grubu Başkanı Muhammed Ferec El-Ğul, Filistin Yönetimi’nin işgal rejimiyle güvenlik işbirliğine devam kararının şehitlere yapılmış bir ihanet olduğunu söyledi.

Hamas’ın parlamentodaki grubu olan Değişim ve Islah Grubu Başkanı El-Ğul bugün (15 Aralık Pazartesi) yaptığı yazılı açıklamada, Filistin Yönetimi’nin aldığı bu kararın Filistinlileri öldürmesi için düşman güçlerine cesaret verdiğini belirtti.

Alınan kararın bu yönetimin Filistin halkını idare etmeye ehliyetli olmadığını ortaya koyduğuna dikkat çeken milletvekili El-Ğûl, bu yönetimin hâlâ işgalcinin arkasında yürüdüğünü ve bundan kurtulmasının mümkün olmadığını ifade etti.

Düşmanla güvenlik işbirliğinin suç olduğunu belirten El-Ğul, uzlaşı anlaşmasına göre bunu işleyenlerin cezalandırılması gerektiğini söyledi.

İşgal güçlerinin Filistinli Bakan Ziyad Ebu Ayn’ı şehit etmesi cinayetine de değinen El-Ğul, Bakan Ebu Ayn’ın katledilmesine karşı yapılacak en güzel misillemenin her türlü şekliyle direniş gösterme ile düşmanla güvenlik işbirliğine sonlandırma ve düşman liderlerinin yargılanması için gereken sözleşme ve anlaşmaları imzalamak olduğunu vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.