Dera ve İdlib’de onlarca terörist öldürüldü

  • 07 Kasım 2022
  • 195 kez görüntülendi.
Dera ve İdlib’de onlarca terörist öldürüldü

Suriye kaynakları, Rusya ve Suriye’nin İdlib ve Dera’ya düzenlediği saldırılarda onlarca teröristin öldürüldüğünü bildirdi.

Suriyeli kaynaklar, Rusya ve Suriye’nin İdlib ve Dera’ya düzenlediği saldırılarda onlarca teröristin öldürüldüğünü bildirdi.

Rusya’nın Suriye’deki Humeymim Uzlaşma Merkezi başkan yardımcısı, Suriye’nin güneyindeki Dera vilayetinde bir hafta içinde 12 en-Nusra Cephesi teröristi öldürüldü ve 16 kişi tutuklandı. Gözaltına alınanlar sivillere yönelik terör saldırılarına karıştı.

Suriye güvenlik teşkilatları teröristlerin peşine düşmeye ve onları Dera vilayetinde tutuklayıp öldürmeye devam ediyor.

Ayrıca Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib’in batı banliyölerinde Suriye ve Rus ordusuna ait savaş uçaklarının “Harasu’d-Din” ve en-Nusra terör gruplarının karargahlarına düzenlediği saldırılarda 50 yabancı terörist öldürüldü ve yaralandı.

Bu saldırılar, İdlib’in batısındaki en büyük terörist eğitim kamplarından birine karşı gerçekleştirildi. Saldırılarda kullandıkları bu kışlalarda askeri teçhizat, insansız hava araçları ve teröristlerin silah ve mühimmatı depolanıyordu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.