Devrim Muhafızları Genel Komutanı Selami: İran yenilemez askeri güce sahip

  • 05 Eylül 2019
  • 748 kez görüntülendi.
Devrim Muhafızları Genel Komutanı Selami: İran yenilemez askeri güce sahip

İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, “Devrim Muhafızları bugün her zamankinden daha fazla İran’ı savunmaya hazırdır ve düşmanlar bizim gerçek gücümüzü eylem alanında görecektir” dedi.

Bugün sabah saatlerinde İran’ın güneyindeki Fars Körfezi’nde yer alan Farsi Adası’nı ziyaret eden İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, burada yaptığı konuşmada ülkenin askeri gücünün defalarca sınandığını belirterek, “Düşmanlarımız bizim savunma kabiliyetimizin sadece küçük bir kısmını görmüş bu yüzden İran İslam Cumhuriyeti’nin güvenlik ve askeri gücünün yenilmez olduğunu çok iyi biliyorlar” ifadelerinde bulundu.
Tümgeneral Selami sözlerine şöyle devam etti:
“İran İslam Cumhuriyeti’nin düşmanları yenmek için oluşturduğu caydırıcı gücü her geçen gün daha da artmaktadır ve çok şükür ki ulusal güvenlik, bağımsızlık ve toprak bütünlüğümüzü korumaya hazırlıklıyız. Ulusumuz da askerlerimizin her zamanki gibi tam bir güvenlik sağlayacağına inanıyor.”
Tümgeneral Selami, bölge ötesi emperyalist güçlerin üstesinden gelme stratejisine dayanarak, güçlerini geliştirdiklerini ve bunun bir kısmını farklı alanlarda sergilediklerini söyledi.
İran’ın askeri gücünün defalarca test edildiğine değinen Tümgeneral Selami, “Düşmanlarımız bizim savunma kabiliyetimizin sadece küçük bir kısmını görmüş, ancak gerçek gücümüzü eylem alanında görecektir” diye konuştu.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.