Devrim Muhafızlarından Türkiye Ve Kudüs Ordusu Açıklaması

  • 31 Aralık 2016
  • 1.407 kez görüntülendi.
Devrim Muhafızlarından Türkiye Ve Kudüs Ordusu Açıklaması

İran İslam İnkılabı Devrim Muhafızları Ordusu Enformasyon Merkezi Komutanı General Ramazan Şerif, Tesnim Habere yaptığı açıklamada: “Suriye ordusunun yıllardır teröristler karşısındaki direnişine temasla, İran ve Rusya siyasetlerinde açıklandığı gibi Suriye’nin toprak bütünlüğünün asıl hedef olduğunu ve bunun inkar edilemez bir gerçek olduğunu bildirdi.”

Suriye düşmanı medya organlarının gerçek dışı, saptırıcı haber ve yorumlarının gerçekleri yansıtmadığını belirten General Ramazan Şerif, bu saptırıcı yorum ve haberlerle bir takım çıkarların güdüldüğünü bildirdi.

Suudi rejimi ve Katar’ın da Suriye’deki rolüne temas eden İran İslam İnkılabı Devrim Muhafızlar Ordusu Enformasyon Merkezi Komutanı, Suriye’de teröristlere yönelik her türlü; mali, lojistik, propaganda, medya desteği verenlerin belli olduğunu ve Suriye halkının gelecek barış görüşmelerinde onlara söz hakkı vermeyeceğini belirtti.

General Şerif, Türkiye’nin Suriye müzakerelerine katılması konusunda: “Türkiye’nin Suriye ile komşu olması, İran ve Rusya ile ilişkileri olması nedeniyle kendi siyasetlerini bir daha gözden geçirmelidir. Suriye halkı ve oranın kanuni hükümetine saygı göstermelidir ve böylece Türkiye müzakerelerde etkin bir rol alacaktır.” açıklamasında bulundu.

Devrim Muhafızları Enformasyon sözcüsü; Kudüs Ordusu’nun gelecek planları konusunda ise; Kudüs Ordusunun temel planlarında birisi tüm İslam ümmetinin arzusu olan Kudüs-ü şerifi özgürleştirmektir. Bu planın gerçekleşmesi için teröristlere bize bir engeldir ve bu engel aradan kalkana kadar, onlara karşı savaş devam edecektir. Kudüs’ün özgürleştirilmesi değişmeyecek bir stratejidir. Bu stratejinin gerçekleşmesi sırasında savaş sahasında stratejiler değişebilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.