Direniş, Amerika’ya Cehennemi Yaşatıyor! İşte Son 2 Günde ABD’ye Yapılan Saldırıların Listesi

  • 05 Ocak 2022
  • 301 kez görüntülendi.
Direniş, Amerika’ya Cehennemi Yaşatıyor! İşte Son 2 Günde ABD’ye Yapılan Saldırıların Listesi

Direniş Güçleri Suriye ve Irak’ta İşgalci ABD’nin Askeri Üslerine Saldırmaya Devam Ediyor! İşte son 2 günde yapılan saldırıların listesi:

4 OCAK SALI: Irak Bağdat’ta ABD lojistik konvoyuna EYP’li saldırı düzenlendi. Amerika’nın Irak’ta bulunan hava üssü Ayn el-Esed üssüne drone saldırısı düzenlendi! #Bağdat‘ın güneyinde #ABD güçlerine ait bir askeri kamyon konvoyunda patlama gerçekleşti! #ABD‘nin Aynel Esed hava üssüne yeni bir drone saldırısı düzenlendi! Irak, Bağdat’ta bir ABD konvoyuna daha EYP saldırısı düzenlendi. ABD Konvoyuna bir saldırıda Irak’ın Samawa kentinde gerçekleşti! #Suriye Deyr ez-Zor’daki #Amerikan askeri üssüne şiddetli füze saldırısı düzenlendi! Çok sayıda insansız hava aracı, Irak’ın Bağdat kentindeki Amerika Victory askeri üssüne saldırdı. Irak’ın Babil kentinde ABD askeri lojistik konvoyuna EYP saldırısı düzenlendi!

5 OCAK ÇARŞAMBA: Gece saat 01.00 civarında Irak’ta işgalci ABD’nin bulunduğu Victoria üssü 4 roketle vuruldu! Suriye’nin doğusunda bulunan El Omar Petrol Sahasındaki ABD Yeşil Köy üssüne roket saldırısı düzenlendi! Bağdat havaalanı yakınında ABD güçlerini barındıran bir askeri üssün yakınında füze saldırısı düzenlendi! #Suriye, Deyr ez-Zor’daki #ABD askeri üssü, direniş güçlerinin ağır bir #füze saldırısına maruz kaldı!

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.