Direniş güçlerinin Seyyid Nasrallah’a mesajı: ”Parmaklarımız tetikte”

  • 10 Ağustos 2022
  • 98 kez görüntülendi.
Direniş güçlerinin Seyyid Nasrallah’a mesajı: ”Parmaklarımız tetikte”

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Nasrallah’ın direniş güçlerinin hazırlanması gerekliliği konusundaki açıklamasının ardından, direniş güçleri Nasrallah’a ”Parmaklarımızı tetikte” mesajını verdi.

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah Hüseyni Aşura gününde yaptığı konuşmada İslami Direniş Mücahidlerinden her türlü değişime ve ihtimale karşı hazır olmalarını istedi.

Seyyid Hasan Nasrallah, Filistin’de her zaman efsanevi bir istikrarla savaşan direniş güçlerine övgüde bulunarak, Hizbullah’ın Kudüs ve Mescid-i Aksa meselesine bağlılığını ve Filistin milletinin yanında olduğunu bir kez daha vurguladı.

El’Menar haber kanalına göre, mücahidlerin Nasrallah’ın mesajını aldıkları ve bu çağrının kararlılıklarını güçlendirdiğini belirten bir mesaj olduğuna temasla, Nasrallah’a  hitaben ‘Her zaman parmaklarımız tetikte, sizin emrinizi bekliyor’ mesajı verdikleri anlaşılıyor.

Direniş güçleri mesajda, ”Tüm gücümüzle emrinize itaate hazırız ve sınırlarda sizin talimatınızı bekliyoruz.’ cümlesine yer verdiler.

Mücahidler, mesajda ”Düşmanlar geri dönerse, geri döneceğimizi ve onları yok edeceğimizi bilmeliler, özgürlükçüler için   heyecanla beklediğimiz zaferi elde edeceğiz ve işgalcilere ağır bir yenilgi tattıracağız’ dediler./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.