Direniş ile mücadele amacı ile İsrail ordusunda yeni atamalar yapıldı

  • 04 Kasım 2016
  • 1.035 kez görüntülendi.
Direniş ile mücadele amacı ile İsrail ordusunda yeni atamalar yapıldı

Direnişe karşı mücadele amacı ile siyonist rejim ordusunda yeni atamalar yapıldı.

İRNA’nın bildirdiğine göre siyonist rejim savaş bakanı Evigdor Liberman ve siyonist rejim genel kurmay başkanı Gadi Ayzenkot, özel kuvvetler güçlerinin rütbelerini Tümgeneral’e kadar yükselterek onların Filistin ve Lübnan’da direnişe karşı mücadeleye ikna etmeye çalışıyorlar.

Bu çerçevede siyonist kaynaklar işgal edilen filistin kuzey bölge komutanı Afif Kuhani, siyonist rejim genel kurmay başkan yardımcısı Yair Golan’ın yerine ve Yual Strik de Kuhafi yerine Lübnan güney sınırlarında kuzey kesim komutanı olacaktır.

Siyonist basından Yediot Ahoronot gazetesinin askeri muhabiri Ron ben Yeşay’ın bildirdiğine göre siyonist rejim ordusunda yeni atamalar, Ayzenkot ve Liberman’ın gelecekte Filistinli ve Lübnanlı direnişçiler ile savaş konusundaki görüşlerini yansıtıyor.

Bu arada siyonist rejim medyası da dün verdikleri haberde 2017 yılında orduda üst düzeyde geniş atamaların yapılacağını belirttiler.

Bu arada siyonsit rejim son haftalarda, saldırı gücünü arttırmak hedefi ile, işgal edilen Filistin topraklarında ve Lübnan ile Suriye sınırları yakınında  bir kaç askeri tatbikat düzenlediği duyuruldu./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.