Dugin: Batı 3. Dünya Savaşını Başlatma Kararı Almıştır

  • 12 Nisan 2018
  • 1.407 kez görüntülendi.
Dugin: Batı 3. Dünya Savaşını Başlatma Kararı Almıştır

İnsanlık bugün olduğu kadar hiçbir zaman 3. Dünya savaşına bu kadar yaklaşmamıştı. Batı, Sergey Skripal’e terör ve Suriye’ye kimyasal saldırı gerçekleştirerek bu savaşın altyapısını oluşturuyor.

Alanında uzman olan stratejist ve Filazof Aleksandr Dugin, dünya ve bölgesel gelişmelere yönelik yaptığı yeni görüşünde; hâlihazırda batı ve İsrail, ABD ve İngiliz öncülüğünde dünya savaşı çıkarma kararı almıştır. Sergey Skripal’e yapılan terör saldırısı ve Doğu Guta da bulunan Duma şehrine gerçekleştirdiği kimyasal saldırı savaşın bahaneleri olacak. Duma’ya gerçekleştirilen kimyasal saldırı, Suriye devletinin bölgede elde ettiği başarının tepkisiydi. Bu sebepten, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin Suriye aleyhine karşı alacağı her türlü kararı Rusya veto edecektir.

3. dünya savaşının eşiğindeyiz. Batı ülkeleri halihazırda Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde bir araya gelmek için hazırlanıyor. İnsanlık tarihi 3. Dünya savaşına, bu kadar yaklaşmamıştı. Öyle ki bu savaş Rusya’ya karşı düzenlenen Kırım, Abhazya ve Osetya krizinden de yakın. Elbette bu, savaşın kesin başlayacağı anlamına gelmiyor ama son saldırılar her an başlayabileceği olasılığını artırıyor dedi.c

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.