Dünya Mazlumları Rehberi’nden Avrupa’daki İslami Öğrenci Dernekleri Birliği toplantısına mesaj

  • 12 Mart 2022
  • 211 kez görüntülendi.
Dünya Mazlumları Rehberi’nden Avrupa’daki İslami Öğrenci Dernekleri Birliği toplantısına mesaj

Dünya Müslümanları ve Mustazafları Rehberi İmam Ayetullah Seyyid Ali Hamanei, Avrupa’daki İslami Öğrenci Dernekleri Birliği toplantısına gönderdiği mesajında, cepheleşmelerin farkındalığı ve hak cephesinin lehine rol ifa etme hazırlığı ve doğru yaklaşımı benimsemenin zaruretine vurgu yaptı.

İslam İnkılabı Rehberi İmam Ayetullah Hamanei, Avrupa’daki İslami Öğrenci Dernekleri Birliği’nin 56. toplantısına gönderdiği mesajında, son sıralardaki siyasi ve askeri gelişmelere işaretle, cepheleşmelerin farkındalığı ve hak cephesinin lehine rol ifa etme hazırlığı ve doğru yaklaşımı benimsemenin zaruretine vurgu yaptı.

İslam İnkılabı Rehberi, “aziz öğrencilere” hitap ederek, “şu günlerde siyasi ve askeri olaylarını, tahmin edilen dünyanın tarihi dönemecinin bir parçasını teşkil ettiğini” kaydetti.

İmam Ayetullah Hamenei mesajında, bu aşamada büyük milletin önde gelenleri ve elitlerinin üzerinde özel sorumluluk olduğunu vurguladı.

İslam İnkılabı Rehberi, cephleşme ve kamplaşmaların tespit edilmesi ve doğru yaklaşımın tercih edilmesinin kısa süreli sorumluluk ve hak cephesinin lehine gelişmelerde rol ifa etmek için hazırlıklı olmanın orta vadeli sorumluluk olduğunu ifade etti.

İmam Ayetullah Hamanei mesajında, “Siz aziz gençler, her iki alanda parlayabilir ve mübarek İslam ismiyle süslenen derneklere olan ümidi aktif hale getirebilirsiniz.” ifadelerini de kullandı./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.