Dünya Müslümanları Rehberi: Düşman yalan ve tahrifatı ile zalim ile mazlumun yerini değiştiriyor

  • 13 Aralık 2021
  • 435 kez görüntülendi.
Dünya Müslümanları Rehberi: Düşman yalan ve tahrifatı ile zalim ile mazlumun yerini değiştiriyor

Dünya Müslümanları ve Mustazafları Rehberi İmam Ayetullah Seyyid Ali Hüseyni Hamanei bugün Hazret-i Zeyneb’in -sa- ve Hemşireler Günü dolaysıyla hemşireler ve sağlık savunucusu şehit ailelerinden oluşan bir grup ile yaptığı görüşmede, “gerçekleri anlatmazsanız, düşman yalan ve tahrifat ile zalim ve mazlumun yerini değiştirir” ifadelerini kullandı.

İmam Ayetullah Seyyid Ali Hamanei, Hz. Zeyneb-i Kübra’nın -sa- tavır ve sözlerinin kadın cinsinin ruhsal, manevi ve akli büyüklük ve gücünü gösterdiğini belirtti.

Hz. Zeyneb’in -sa- kutlu doğum günü yıldönümü ve Hemşireler Günü’nü hemşireler ve sağlık çalışanlarına kutlayan İslam İnkılabı Rehberi, Kerbela’nın büyük kadını, tüm insanlık ve tarihe “kadın”ın totaliter Batılılar’ın kadını aşağılama gibi geçmişte ve şimdiki zamanda kıt akıllıların tüm çabalarına rağmen, sabır ve tahammülden büyük bir okyanus ve akıl ve tedbirden yüksek bir zirve olabileceğini kanıtladığını vurguladı.

İmam Hamanei, İran halkının çektiği acılar ile ülkeye uygulanan tıbbi ilaçlar ambargosu konusunda istikbar güçlerinin mutlu olduğunu ifade ederek,  “Bu gerçekler göz önüne alındığında, büyük bir özveri ile çalışan hemşireler, hastalar ile yakınlarını mutlu ederken aslında istikbar güçleri ile mücadele etmektedir. Bunlar, hemşirelerin yaptığı işin çok kıymetli olduğunu gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

Bunlara ilave olarak Devim Lideri, Sağlık Bakanı, sağlık çalışanları ve hemşirelerin koronavirüs salgını ile mücadeledeki rolünü takdir etti.

Son 42 yılda yaşanan olaylar, toplumun gerçekleri, İslam devriminin tarihi, kutsal savunma ve çeşitli olayların olduğu gibi kamuoyuna aktarılması gerektiğini vurgulayan İmam Ayetullah Hamanei, “Eğer gerçekler anlatılmazsa, olaylar düşman medyası tarafından çarpıtılarak yayınlanır ve onlar yalan haberlerle zalim ile mazlumun yerini değiştirip sürekli düşmanca eylemlerini haklı çıkarmaya çalışır.” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.