Dünya’da Minimum Adaletin Tahakkuku Ve Fakirliğin Asgariye İndirilmesi İçin Mücadele Etmeliyiz

  • 08 Haziran 2016
  • 813 kez görüntülendi.
Dünya’da Minimum Adaletin Tahakkuku Ve Fakirliğin Asgariye İndirilmesi İçin Mücadele Etmeliyiz

İran kooperatif, çalışma ve sosyal refah bakanı, uluslararası çalışma kurumunun vazifesinin dünyada minimum adaleti tahakkuk ettirmek ve fakirliği en aza indirmek olduğunu bildirdi.

İRİB Haber Ajansının bildirdiğine göre dün Cenevre’de düzenlenen 105. Uluslararası Çalışma Kurumu Konferansında konuşan İran kooperatif, çalışma ve sosyal refah bakanı Ali Rabii, bugün fakirliğin dünyanın en öncelikli ve temel meselelerinden olduğunu bildirdi.

Batı Asya ve Kuzey Afrika’da bir çok ülkenin iç şiddet ve huzursuzluk ve kaos içinde çalkalandıklarını, bu ülkelerde savunmasız insanların yabancı askeri müdahalelere kurban gittiklerini ve en fazla da çocukların bu durumdan ızdırap çektiklerini belirten İran kooperatif, çalışma ve sosyal refah bakanı, İran İslam Cumhuriyeti ana yasasında, sağlık, refah, gıda güvenliği, sosyal temin, eşit fırsatlar, gelirlerin eşit dağılımı, fakirlikten uzak güçlü bir aile kurumunun oluşturulması ve matlup bir çevre sağlığının temin edilmesi gibi imkanlara önem verdiğini ve vurguladığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.