Ebu Arar: Mescid-i Aksa’ya Girmek İçin Kimseden İzin Almayız…

  • 05 Ocak 2015
  • 898 kez görüntülendi.
Ebu Arar: Mescid-i Aksa’ya Girmek İçin Kimseden İzin Almayız…

İşgal rejimi parlamentosu Knesset’in Arap üyelerinden milletvekili Talib Ebu Arar, Siyonist Başbakan Benyamin Netanyahu’ya, İsrail İçişleri Bakanı Yitzhak Aharonovich’e ve  işgal polisi genel komiseri Yohanan Danino’ya gönderdiği mektupta, Mescid-i Aksa’ya girmek için hiç kimseden izin almayacağını bildirdi.

Ebu Arar, bu mektubu işgal polisinin Arap ve Müslüman üyeler de dahil Knesset üyelerinin Mescid-i Aksa’ya girmeden önce kendilerine haber vermelerini istemesi üzerine kaleme aldı.

İşgal polisinin Knesset Başkanı’na başvurarak milletvekillerinin Mescid-i Aksa’ya girmeden önce işgal polisine bilgi vermelerini zorunlu kılmak isteyeceğini öğrendiklerini belirten Ebu Arar, “Bu kararı tümüyle reddediyoruz. Camimize girmek için hiç kimseye bilgi vermek zorunda değiliz” dedi.

Fanatik Yahudilerin Mescid-i Aksa üzerindeki emellerinin farkında olduklarını kaydeden Ebu Arar, Mescid-i Aksa’ya girişlerinde herhangi bir sorun yaşanmadığını ve işgal polisinin Yahudilerle Müslümanları Mescid-i Aksa’ya girişte eşit göstermeye çalıştığını söyledi.

Milletvekili Ebu Arar, ellerinde Siyonist güvenlik çevrelerinin fanatik Yahudilerden kalabalık gruplar halinde Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlemelerini istediğini gösteren video kayıtları olduğunu açıkladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.