Ebu Tayr: Kudüs’ü Yahudileştirme Politikası Devam Ediyor ​

  • 30 Nisan 2018
  • 1.852 kez görüntülendi.
Ebu Tayr: Kudüs’ü Yahudileştirme Politikası Devam Ediyor ​

Filistin Parlamentosu üyesi Kudüs milletvekili Muhammed Ebu Tayr, ırkçılığıyla bilinen işgal rejiminin Kudüs milletvekillerini kentten kovma kararının beklenen bir şey olduğunu söyledi.

Ebu Tayr, tüm bir halkı topraklarından kovan ve haklarını gasp eden işgalcilerin halkın temsilcilerini Kudüs’ten kovmalarına şaşırmamak gerektiğini ifade etti.

İşgal rejimi İçişleri Bakanı’nın Kudüslü üç milletvekili ve eski bakanın oturumlarını nihai olarak iptal etmesini değerlendiren Ebu Tayr, bu adımın işgal yönetiminin Kudüs’ü Yahudileştirme faaliyetlerinin bir parçası olduğunu söyledi.

Kudüs milletvekili, işgal yönetiminin Kudüslülerin kimliklerini ellerinden alarak ve Mescid-i Aksa’nın altında kazı çalışmaları yaparak Kudüs’ün kimliğini değiştirmeye çalıştığına dikkat çekti.

Yahudi yerleşimcilerin Mescid-i Aksa’ya düzenledikleri baskınların sürdüğüne işaret eden Ebu Tayr, işgal yönetiminin insan hakları örgütlerine de aldırış etmediğini bildirdi.

Ebu Tayr, hiç kimseye aldırış etmeden politikalarını uygulayan işgal yönetiminin uluslararası toplumun ve Arap rejimlerinin arkasında olduğunu bildiğini söyledi.

Kudüs milletvekili, işgal rejimi İçişleri Bakanı’nın Kudüs milletvekilleri ve Kudüs eski bakanının oturumlarını iptal ederken ileri sürdüğü gerekçelerin asılsız olduğunu ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.