Ebu Zuhri: El Hamdallah’ın Gazze’deki Memurlarla İlgili Yaptığı Açıklama Bu Hükümetin Hâlâ Ayrımcılık Yaptığını Ortaya Koyuyor

  • 10 Mayıs 2015
  • 923 kez görüntülendi.
Ebu Zuhri: El Hamdallah’ın Gazze’deki Memurlarla İlgili Yaptığı Açıklama Bu Hükümetin Hâlâ Ayrımcılık Yaptığını Ortaya Koyuyor

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Sami Ebu Zuhri, Filistin uzlaşı hükümeti başkanı Rami El-Hamdallah’ın Gazze deki memurlarla ilgili yaptığı açıklamanın bu hükümetin hâlâ siyasi ve hizbi ayrımcılık yaptığını ve mevcut memurların meşruluğunu tanımadığını açıkça ortaya koyduğunu söyledi.

El-Hamdallah’ın Gazze’deki memurlarla ilgili yaptığı açıklama üzerine Hamas sözcüsü basın açıklaması yaptı.

Açıklamada Hamas sözcüsü Ebu Zuhri, “Hamas hareketinin bir tek memurdan bile vazgeçmesi mümkün değil. Memurların sorunu tamamiyle çözülmeden hiçbir memur görevine dönmeyecek” dedi.

Geçen yıl Hamas ile Fetih arasında Eş-Şati Kampı’nda imzalanan anlaşmadan sonra kurulan uzlaşı hükümeti Filistinliler için bir umut olmuştu. Ancak Mahmud Abbas’ın kişisel hesapları, düşman adına hareket edip halkının çıkarını gözetmemesi hükümetin üzerine düşeni yapmasını engelliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.