“Ehl-i Beyt -as- sevgisi, İslam ümmetinin birlik kaynağıdır”

  • 15 Şubat 2017
  • 1.436 kez görüntülendi.
“Ehl-i Beyt -as- sevgisi, İslam ümmetinin birlik kaynağıdır”

Uluslararası İslam Mezheplerini Yakınlaştırma Kurumu Genel Sekreteri, Yüce İslam Peygamberi Hazret-i Muhammed’in -saa- Ehl-i Beyti -as- sevgi ve muhabbetinin İslam ümmetinin birlik kaynağı olduğunu belirtti.

Ayetullah Eraki bugün Yeni Dehli’de din adamları ve alimlerin katılımıyla düzenlenen bir oturumda, Ehl-i Beytin -as- İslam ümmetinin birliği ve İslam esaslarını koruma ve Kuran-i Kerim ve Resulallah’ın -saa- sünnetini savunmadaki rolünü çok değerli olarak niteledi.

İslam Mezhepleri Yakınlaştırma Kurumu Genel Sekreteri, tek İslam ümmetinin kurulması önemine işaretle, İslam düşmanlarının terörist grupları oluşturmak ve tefrika çıkarmak suretiyle kendi şom hedeflerine varmak istediğini ifade etti.

Ayetullah Eraki, IŞİD ve tekfirci grupları, ABD ve İslam düşmanlarının beslediğini belirterek, bu grupların en önemli hedefinin İslam ülkeleri arasında tefrika çıkarmak olduğunu vurguladı.

İslam Mezhepleri Yakınlaştırma Kurumu Genel Sekreteri, Hizbullah ve direnişin Siyonist rejim karşısındaki kazanımlarına da konuşmasında vurgu yaptı.

İslam İnkılabı Rehberi’nin Hindistan’daki temsilcisi Hüccetül-İsam Mehdevi Pur da, Irak, Suriye ve Yemen’deki fitneye işaretle, şimdiki durumda, İslam ümmetinin birliği için daha fazla çabaya ihtiyaç olduğunu belirtti./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.